Lollo och Bernie checkar in

0
262

När svenska barnfamiljer inte kan resa utomlands i sommar så får de populära maskotarna Lollo & Bernie komma till Sverige istället. I ett nytt samarbete mellan Nordic Choice Hotels och Ving kommer Lollo & Bernie att besöka sex hotell i Sverige och Norge i sommar. På plats erbjuds efterlängtade aktiviteter för de allra minsta med barnklubb och Teen Lounge för de lite äldre barnen.

– Vi är otroligt glada och stolta över det här samarbetet där vi slår ihop det bästa av två världar – våra fina hotell och Vings oerhört populära maskotar. Målsättningen med samarbetet har varit att rädda barnens sommar och så länge barnfamiljerna inte kan åka till Vings destinationer ute i världen så får Lollo & Bernie komma hit. Jag tror dessutom att det är fler än barnen som kommer att glädjas åt detta för när de här två figurerna kommer in i ett rum så går det inte att låta bli att bli glad. Jag tror att vi alla behöver en rejäl dos av Lollo & Bernie denna sommar, säger Katalin Paldeak Chief Operating Officer Nordic Choice Hotels. På hotellen kommer Lollo & Bernie finnas på plats på samma sätt som på utlandssemestern. Till Lollo & Bernie´s Kids Club är alla barn, 0-7 år, välkomna för pyssel och lek, i sällskap av en vuxen. Självklart dyker Vings maskotar upp och busar med alla de möter och ställer gärna upp på en selfie. Under veckan kommer spännande kalas och äventyr att erbjudas. Personalen som ansvarar för barn- och ungdomsaktiviteterna har erfarenhet av att arbeta med barn och är valda med omsorg.

Foto: Ving. Text: Redaktionen