Förläng familjeäventyret i Skånes Djurpark

0
259

I Camp Oak övernattningspaket ingår två dagar i parken, middag med grillad hamburgare, frukost samt unika djurmatningar och upplevelser utanför parkens öppettider. Se en sida av parken du aldrig förr sett, efter att andra gäster gått hem för dagen.

Vackert inbäddad i frodig bokskog ligger Camp Oak, Skånes Djurparks tältby. Här kan familjer komma nära naturen och uppleva en unik och bekväm campingupplevelse utöver det vanliga. I parken väntar familjevänliga upplevelser, lekplatser och hinderbanor, ett stort Fåret Shaun-land med traktorbana och mycket mer. Den som väljer att övernatta i Camp Oak får dessutom ta del av guidade djurmatningar i skymning och gryning, matlagning under bar himmel och en natt mitt i den skånska naturen.

Efter en dag fylld av roliga upplevelser i den stora parken väntar nästa äventyr: nu kan hela familjen sova över i Camp Oak, tältbyn mitt i djurparkens vackra skogar. I eget uppvärmt tält utrustat med el och tjocka bäddmadrasser sover Camp Oaks gäster gott efter en heldag i friska luften. I Skånes Djurpark finns massor av roliga aktiviteter för hela familjen, stora som små. Kör traktor i Fåret Shaun Land och hälsa på favoritkaraktärerna från filmen, lek loss i fina lekområden och hinderbanor, lär känna de nordiska djuren och ta dig upp bland trädtopparna på svajande hängbroar. Varma sommardagar svalkar du dig i vattenleken eller tar en tur nerför vattenrutschkanan. Alla aktiviteter och områden ingår i entrén. 

Ett minne för livet för hela familjen!

Foto: Christer Harrysson. Text: Redaktionen