Nya tider för Konstepidemin

0
308

Galleri Konstepidemin presenterar säsongens tre första konstnärer och höstens utställningsprogram! Efter inställda utställningar och corona-anpassning av verksamheten öppnar nu Galleri Konstepidemin igen.

– Det har varit en osäker tid för många konstnärer så vi är mycket glada att arrangera utställningar och nå ut med konsten igen, säger Ulla Mogren, koordinator för Galleri Konstepidemin.

Galleriet får med anledning av pandemin ändrade öppettider med bland annat kvällsöppet på onsdagar samt möjlighet för grupper att förboka kostnadsfria visningar.

– Vi hoppas att på detta sätt kunna ge fler möjlighet att ta del av konsten, även om man tillhör en riskgrupp. Vi genomför kostnadsfria visningar på torsdagar mellan 12:00-17:00, för grupper om minst 3 personer, berättar Ulla Mogren.

Tills vidare är de ordinarie vernissage som brukar locka flera hundra personer inställda och istället arrangeras mindre corona-anpassade vernissage för specialinbjudna. På lördag 5 september öppnar höstens tre första utställningar med konstnärerna Eva Dahlin, Antonio Sognasoldi och Ellen Skafvenstedt.

Utställningarna visas till 27 september.