Kolmården storsatsar på Halloween

Den 17 oktober öppnar Halloween på Kolmården för nionde året i rad. I år storsatsar parken och bjuder besökarna på fyra nya Halloweenmiljöer, fler väsen som stryker runt i parken och två helt nya skräckupplevelser för de allra modigaste besökarna – Ondskans Labyrint och Hämnden.
 

Under en höst där många aktörer tvingas ställa in sina Halloweenevenemang, kommer årets Halloween på Kolmården gå av stapeln som planerat – större och häftigare än någonsin. Halloween på Kolmården kommer bjuda sina besökare på fyra nya Halloweenmiljöer, två nya skräckupplevelser och fler väsen än någonsin. Besökarna kommer också att återse prinsessan Mirjam i det magiska sagolandet Pumpania, hälsa på hos Bamse och hans vänner i mysiga Småköping, färdas över våra fantastiska djur i Safaribanan och uppleva en av världens bästa berg- och dalbanor Wildfire. Alla Halloweenupplevelser är i utomhusmiljöer av smittsäkerhetsskäl.

Årets nyheter – fyra nya Halloweenmiljöer och två nya skräckupplevelser
I år får Halloween på Kolmården fyra nyheter bland sina Halloweenmiljöer. Det tidigare så populära Halloweenområdet Kråkborgen får två nya delområden, Älvornas Skog och Hungergården, där man både kommer hitta älvor och sovande jättar. Utöver detta byggs det upp två helt nya och häftiga Halloweenområden i parken. I Drakberget vaktar den elaka draken Hengill över sina skatter och i Dizzyland är allt tokigt, färgglatt och helt galet. De allra modigaste kan besöka våra två skräcknyheter. I Ondskans Labyrint måste man ta sig igenom en mörk och mystisk labyrint i ett majsfält och i Hämnden befinner man sig vid ett gammalt vandrarhem där de mest fruktansvärda och gastkramande demoner som någonsin existerat lever i den omkringliggande skogen. Fram till klockan 15.00 är Ondskans Labyrint bara lite läskig och passar alla, men när mörkret faller över Kolmården blir den tillsammans med Hämnden en skräckfylld upplevelse de allra modigaste. 

– Det känns jättekul att vi i dessa tider både har möjlighet att hålla öppet under Halloween, men dessutom också göra så stora satsningar som vi gör. Hos oss finns attraktioner och miljöer för alla, både familjer med lite yngre barn och riktiga skräckälskare. Själv ser jag verkligen fram emot att få uppleva både drakar, jättar, älvor, Pumpadrottningen och Bamse så klart, säger Christine Karmfalk, vd på Kolmården.

Biljettsläpp den 1 september, där det endast finns ett begränsat antal biljetter per dag, för att säkerställa distanshållning i parken.

Dela