Fyra konserter från Ängelholm

0
304

Musikarrangemanget Njutbart visas på webben. Årets Njutbart bjuder på en blandning av lokala band och nationella stjärnor. Medverkar gör bland andra artister som Ebbot Lundberg och Tina Ahlin.

För 16:e året i rad hålls musikarrangemanget Njutbart i Ängelholm. I vanliga fall äger det rum under fyra sommarkvällar vid Rönne brygga med olika artister. Men i år satte coronapandemin stopp för konserter med publik och Njutbarts producent Eva Dahlberg fick tänka om. De fyra konserterna förinspelades istället och visas på webben som en digital konsertserie i fyra delar. I en konsert spelar Eva Dahlberg själv tillsammans med husbandet.

– När publiken inte kan komma till artisterna får artisterna komma till publiken. På så vis kan vi ändå dela med oss av fantastiska artister och härliga musikupplevelser, säger Eva Dahlberg, kulturkonsulent på Ängelholms kommun och producent för Njutbart.

– Jag är glad att kunna presentera mångkonstnären Tina Ahlin som också är en drottning av den svenska visskatten. Och rockkungen Ebbot Lundberg som inte lämnar någon oberörd med sin kraft och energi, säger Eva Dahlberg och fortsätter:

– Det blir också blues med Dustman Anderson Band – ett rutinerat gäng med ett unikt sväng i musiken.

Se konserterna på YouTube via följande länkar:

Tina Ahlin
Eva Dahlberg med husbandet
Dustman Anderson Band
Ebbot Lundberg

På bild: Eva Dahlberg på scen vid Stadshusets uteplats tillsammans med husbandets övriga medlemmar Limme Johnsson (gitarr) och Jörgen Persson (fiol).