Se Betnér på Halmstad Teater

0
253

Pandemin har gjort att mycket ställts på huvudet, ställts in eller flyttats fram. Men ändrade mötesvanor skapar också nya möjligheter. Digitaliseringen har tagit ett stort kliv framåt. Halmstad Teater har valt att satsa på en kombination där du både kan ha ett fysiskt möte och samtidigt sänder de live på ett proffsigt sätt.

Betnérs bejublade standup-turné blev satt på paus i samband med coronapandemin. Men nu kommer Magnus Betnér till Halmstad Teater den 23 oktober och kör två föreställningar samma kväll. Biljetter släpps i dag. Det blir en exklusiv och intim standup-kväll arrangerad på ett nytt sätt och i andra format än vad vi är vana att se.

– Vi tar endast in 50 personer per föreställning och de kommer att sitta väl utspridda. Skulle det komma ändrade restriktioner från Folkhälsomyndigheten anpassar vi oss självklart efter dem. Vi har ju fördelen att kunna erbjuda stora lokalytor som gör att du kan möblera luftigt. Det underlättar när det gäller att hålla avstånd.

Jag är otroligt glad över detta biljettsläpp med stjärnkomikern Magnus Betnér. Det känns lite som en nystart efter en lång tid utan föreställningar och möten här i huset säger Henrik Drakenberg, chef för Halmstads Teater. En teater ska ju vara full av liv och vi tror att människor längtar efter upplevelser.

– Proppen verkar ha gått ur lite grand. Vi började märka det efter semestrarna och nu i september har vi haft mängder av mötesförfrågningar och bokningarna trillar in löpande säger Henrik Drakenberg.