Daniel Kane aktuell med nya showen Elements – 2021

0
245

Magiker & Illusionisten Daniel Kane – Bild tagen av världskända fotografen Andreas Varro. Daniel Kane är aktuell med nya showen Elements 2021. På bilden ser vi Daniel Kane & hans två papegojor Elsa och Doris som medverkar i hans shower.

Premiären egentligen planerad till 2020

Den tänkta premiären av Elements var meningen att den skulle ske 2020 men tyvärr så satte corona stopp för hela nöjesbranschen. Men det var perfekt, då fick jag bara mer tid att utveckla och finpolera showen säger Daniel och skrattar´´

Daniel har utvecklat flera egna nummer under de senaste åren tänkta att vara med i hans nya show

Jag har så många idéer, det svåra är att välja vad man vill göra nu och prioritera rätt. Min tanke är att Elements ska vara som en levande organism och utvecklas genom åren. Det är en pågående kreativ process och showen kommer nog se delvis annorlunda ut om ett par år. Det tycker jag är intressant och spännande säger Daniel´´En hyllning till maginShowen är tänkt att vara en hyllning till magin och de magiker som inspirerat mig genom åren. Några inspirationskällor är Lance Burton, David Copperfield, David Blaine med flera