Sagojul på Kolmården

0
269

Mellan 28 november och 20 december är det premiär för Sagojul på Kolmården – en magisk utomhusupplevelse i en vintervärld fylld med juläventyr. Här får barnen träffa Tomten, besöka trollen i Trollskogen och hälsa på Bamse i hans julpyntade Småköping. Bland årets nyheter finns fyra nya spännande juluppdrag för barnen att lösa i Trollens labyrint, Äppelmans gård, Godislandet och Nisseverkstaden.

När Sagojul slår upp sina portar den 28 november har Kolmården förvandlats till en magisk vintervärld i julskrud med fullt av aktiviteter för stora och små. I år finns fler nyheter än någonsin att upptäcka, där allt är utomhus och smittskyddsanpassat enligt Folkhälsomyndighetens riktlinjer. I den nya Tomtebyn kan barnen träffa Tomten, Tomtemor och deras renar. I nya Vinterpalatset bor Fader Frost, Isprinsessan och Jack Frost och på nya Restaurang Norrsken kan man värma sig med rykande god soppa, pizza och pannkakor. Bland årets nyheter finns också fyra juläventyr där barnen ska lösa olika uppdrag i de nya miljöerna Trollens labyrint, Äppelmans gård, Godislandet och Nisseverkstaden. Bamse och hans vänner finns på plats i det fina juldekorerade Småköping.