Little Mix släpper nya albumet ”Confetti” idag och är värdar för MTV EMA på söndag

0
228

Idag släpper ett av världens största popband nytt album – Little Mix med sitt sjätte album ”Confetti”. Nu på söndag är Perrie, Jesy, Leigh-Anne och Jade i Little Mix programledare för MTV Europe Music Awards och de bjuder även på ett liveframträdande med aktuella succésingeln ”Sweet Melody” från nya albumet. 

Musikvideon till ”Sweet Melody” har just passerat 20 miljoner visningar på YouTube och fansen jublar över musikvideon som bjuder på extra allt i energi och koreografi. Albumet ”Confetti” innehåller 13 nya låtar som Little Mix har arbetat med under det senaste året.

Little Mix släppte sitt första album ”DNA” 2012 och sedan dess har tjejerna sålt över 50 miljoner album världen över, deras musikvideos har visats över 3 miljarder gånger på YouTube och musiken har över 12 miljarder streams.

”Confetti” är här – happy release day!