Nyskriven jullåt på svenska med Robert Wells ”I December” släpps den 27 november!

0
237

Robert Wells släpper nya jullåten ”I December” med svensk text den 27 november. Den skrevs när han själv nyligen drabbades av covid-19. Robert satte sig ner vid pianot och skrev en högaktuell text om musik och pandemin. Som hos så många andra kollegor till Robert Wells är spelsuget större än vanligt. De flesta evenemang och konserter är ju inställda i pandemins dystra spår. Spelglädjen märktes extra tydligt när bandet strålade samman i studion. Detta handlar låten ”I December” om, både i text och musik med doft av New Orleans och jul.

Förhandslyssna på ett smakprov redan idag via: https://orcd.co/robertwellsidecember

Robert Wells har producerat samt skrivit all text och musik på nya jullåten och samlat några av landets främsta musiker; Torbjörn Fall (Banjo/Gitarr), Lasse Risberg (Bas), Roine Johansson (Trummor), Pelle Grebacken (Sax och Klarinett), Karl Olandersson (Trumpet), Magnus Wiklund (Trombone), Sami Al-Fakir (Tuba) och The Vocalettes på kör; Maria Wells, Caroline Jönsson och Hanna Wanngård inspelad i Gig Studio Stockholm tidigare i november.