Kiss The Exhibition – en unik utställning med orginalföremål från hela Kiss karriär till Malmö

0
274
Kiss The Exhibition – en unik utställning med orginalföremål från hela Kiss karriär till Malmö Julius Production AB – 2020-12-10 15:30 CET Kiss – The Exhibition flyttar in på Nöjesteatern i Malmö Den 6 februari 2021 öppnar vi dörrarna till utställningen Kiss – The Exhibition. En annorlunda utställning om ett av tidernas största och mest inflytelserika band. Om musiken, sminket och det enorma varumärke som bandet har blivit. En utställning som passar både den generellt musikintresserade som den inbitne Kiss-nörden. Bakom utställningen ligger Falköpingsbon Alexander Johansson. Alexander har varit ett Kiss-fan sedan 80-talet och har en av Skandinaviens största samlingar med Kiss-prylar. Utställningen innehåller flera unika originalföremål från bandets start på 70-talet fram till idag, med stort fokus på 80- och 90-talet. Den innehåller bland annat bandmedlemmarnas scenkläder, glänsande guldskivor samt en sampler från sent 90-tal innehållandes den signifikativa brandsirenen från låten Firehouse. Alexanders samling ställdes ut för första gången 2004, och har sedan dess visats såväl i Sverige som utomlands. Nu landar utställningen äntligen på Nöjesteatern i Malmö! I Malmö produceras en ny version av utställningen med föremål som inte visast tidigare. Vi utlovar en speciell upplevelse där du får följa bandet genom medvind och motgångar fram till idag, nästan 50 år efter att bandet bildades. Ett stycke musikhistoria som du inte får missa! www.kissexhibition.se 6 februari – 5 april 2021 Nöjesteatern, Malmö Julius Production logo JULIUS PRODUCTION AB producerar, marknadsför och genomför internationella utställningar, konsert- och teateruppsättningar i Skandinavien sedan 1972 Julius Production ägs till 100% av Julius Fritid & Nöjen AB. Under de första 25 åren var Olympen i Lund ”hemma-arena” för de flesta arrangemang. Julius Production har idag sitt huvudkontor i Alnarp som ligger mellan Malmö och Lund. Julius Production har också uppdrag inom eventmarknaden med kunder inom både det offentliga och privata näringslivet. Läs mer på www.juliusproduction.se  
Dela på sociala medier Share on facebookShare on twitterShare on linkedin