Johnathan Daily Prelude på Galleri Duerr

0
198

På bild: Johnathan Daily. detalj, Fred i Entropi. serie Blixtfisket (“Fishing for Lightning”), olja på duk.

Galleri Duerr på Linnégatan 89B i Stockholm öppnar 2021 med konstnären Johnathan Dailys utställning ”PRELUDE”. Galleriet grundades 2006 av Deborah Duerr och har funnits i de nuvarande lokalerna vid Garnisonen sedan hösten 2018, vilket gör det till det första galleriet i Stockholm som har ett konstgalleri integrerad i en arbetsplats. Utöver galleriets utställningsrum på 400 kvm en våning ner visas även verk i det 4000 kvm stora kontorshotellet Embassy House. Galleri Duerr är ett galleri som inriktar sig på tvärkulturella möten mellan olika konstformer, konstnärer och generationer – nationella och internationella, nya och etablerade.

Öppet: Torsdag, 11-20, fredag, 11-18, lördag, 12-16

Galleriet grundades 2006 av Deborah Duerr och har funnits i de nuvarande lokalerna vid Garnisonen sedan hösten 2018, vilket gör det till det första galleriet i Stockholm som har ett konstgalleri integrerad i en arbetsplats. Utöver galleriets utställningsrum på 400 kvm en våning ner visas även verk i det 4000 kvm stora kontorshotellet Embassy House.

Konstnären är närvarande på torsdagar och lördagar.