QUIZ MED MSO, ANDERS OCH MÅNS

0
259

Tävla med Måns Nilsson och Anders Johansson när Malmö Live Konserthus sänder live och vinn festliga priser, så som en hotellövernattning i Zlatansviten på Malmö Live. Komikerna Anders och Måns ställer frågorna, Malmö SymfoniOrkester står för musiken och ämnet den här gången är film och filmmusik.

Den 4 mars klockan 19.00 bjuder humorduon Anders och Måns på ett klurigt och interaktivt quiz tillsammans med Malmö SymfoniOrkester. Temat är film och filmmusik men du behöver varken vara filmnörd eller musiknörd för att vara med, bara du tycker om att quizza och lyssna på vacker musik.

Quizet livesänds kostnadsfritt på malmolive.se och du kan antingen tävla själv eller i lag, förslagsvis tillsammans med familjen eller det gamla pubquiz-gänget (givetvis på ett coronasäkert sätt via telefon eller zoom). Under kvällen svarar du på Anders och Måns finurliga frågor i samband med att Malmö SymfoniOrkester spelar. Mer teknisk information om tillvägagångssättet kommer att finnas på malmolive.se inom kort. Det finns som sagt roliga priser i potten, så se till att boka in den 4 mars, vässa geniknölarna och utmana dina nära och kära redan idag.

Humorduon Anders och Måns har arbetat tillsammans i snart 25 år. Vi har hört dem i radioprogram som Morgonpasset i P3, Wallraff och succépodden Så funkar det – där de levererar faktabaserad och träffsäker humor. Anders Johansson är programledare och komiker. Han har tidigare synts i Parlamentet och som Ragnar Vanheden i nya Jönssonligan-filmen samt som Stig-Helmer Olsson i musikalen Sällskapsresan.

Måns Nilsson är komiker, regissör, manusförfattare och programledare. Våren 2021 följer Anders och Måns upp deras hyllade scenföreställningar med Så funkar det – The show! Och inte minst med detta filmmusik-quiz tillsammans med Malmö SymfoniOrkester.

Vad: Quiz med MSO, Anders och Måns
När: 4 mars 2021, kl. 19.00
Var: malmolive.se

Medverkande: 
Anders Johansson
Måns Nilsson
Jonas Nydesjö, dirigent
Malmö SymfoniOrkester