Thomas Di Leva ”Changes” tolkar Bowie höstturné 2021 – Extrakonsert insatt!

0
182

Den 12 september 2021 blir det nypremiär för Thomas Di Leva turnén ”Changes” som tolkar Bowie runt om i landet. Nu släpps ytterligare en extrainsatt konsert på Rival i Stockholm till den 14 september. Turnén gästar totalt 11 orter runt om i landet med trippla stopp i Stockholm och final i Örebro den 9 oktober! (Se turnéplan nedan).

”Changes” En fascinerande konsertresa i tid och rum där vi får uppleva flera av David Bowies allra största hits, tolkade och arrangerade av och med Thomas Di Leva.

Di Leva medverkar i TV4 Bingolotto den 14 februari och är aktuell med singeln ”Faller”.

Lyssna (Spotify) via: https://open.spotify.com/album…

Turnéplan Thomas Di leva David Bowie-turné “Changes” hösten 2021:

12 september Stockholm, Rival Slutsåld!

13 septemberStockholm, RivalSlutsåld!

14 september Stockholm, Rival – EXTRAINSATT!

17 septemberNorrköping, Louis de Geer & Kongress

18 septemberKalmar, Kalmarsalen

22 septemberHalmstad, Halmstad Teater

23 septemberKungsbacka, Kungsbacka Teater

24 septemberVara, Konserthus

26 september Jönköping, Jönköpings konserthus

3 oktoberVisby, Wisby Strand

6 oktoberVästerås, Västerås Konserthus

7 oktoberLinköping, Konsert & Kongress

9 oktoberÖrebro, Örebro konserthus

Biljetterna är släppta via: www.monarch.se

Under våren 2018 intog Di Leva Hamburger Börs i Stockholm och tog publiken på en spännande showresa genom tid och rum samt dröm och verklighet genom David Bowies musikaliska storverk. Space Oddity, Heroes, Ziggy Stardust, Let’s Dance, Under Pressure, Fame, Life On Mars, Rebel Rebel och Changes var några av de klassiska låtarna som varsamt stöptes om till Di Leva-format.

”Di Leva bjuder på strålande Bowie-kavalkad” skrev Svenska Dagbladet och Dagens Nyheter hyllade föreställningen och skrev att Di Leva var “kusligt röstlik” och “återskapar David Bowies sound så nära det bara går”.

Nu har showen byggts om till en glittrade konsertturné och åker ut i landet under våren 2020. Showens titel ”Changes” grundar sig i ambitionen att publiken ska få känna historiens vingslag i både David Bowies karriär och livsgärning, samtidigt som den kommer att spegla samtidens olika vägval och stora förändringar som vi står inför.

- Bowies popkulturella gärning kan inte överskattas – hans unika kreativitet har inte bara påverkat mig utan flera generationers musik, kultur, konst och tankar. Min intention är att bjuda publiken på en musikalisk fest med både fascinerande yta och gåtfullt djup. Jag och publiken kommer att komma ytterligare ett steg närmre David Bowies hjärta och vision, säger Thomas Di Leva.


Presenteras av United Stage Artist i samarbete med Krall Entertainment och 2Entertain.Arrangörer: Monarch Music AB och Programbolaget AB