THE WEEKND SLÄPPER NY VÄRLDSTURNÉ! UPPTRÄDER PÅ SUPER BOWL I HELGEN!

0
204

The Weeknds första världsturné startar 2022 med 39 nya datum tillagda – och totalt 109 stopp världen över! Det svenska datumet flyttas därför från 4 oktober 2021 till 13 september 2022, på Ericsson Globe i Stockholm.

Köpta biljetter gäller för det nya datumet och fler biljetter finns tillgängliga nu via LiveNation.se!

Ett år efter släppet av det ikoniska albumet ”Blinding Lights” ligger albumet kvar på Top 10 Billboard (47 veckor) och Top 5 på Billboard Hot 100 (38 veckor).

Nu på fredag, 5 februari, släpps dessutom skivan ”The Highlights” med fantastiska låtar från The Weeknds karriär.

After Hours World Tour startar 14 januari 2022 I Vancouver och avslutas 16 november i London – med ett stopp i Sverige: 13 september i Stockholm.

Nyheten om den omfattande världsturnén kommer bara dagar innan ett efterlängtat framträdande på ett av de största TV-sända evenemangen i världen: Halftime Show på Super Bowl LV i Tampa, Florida.

Inför uppträdandet släpps ”The Highlights” – en skiva som är en handplockad sammanfattning av The Weeknds fantastiska karriär fram tills idag. Och med en av de mest hyllade och spelade albumen det senaste decenniet, Halftime Show på Super Bowl och en stor världsturné talar allt för att The Weeknds status som superstjärna bara kommer att bli starkare framöver. Albumet ”The Highlights” kan förbeställas och sparas HÄR!