Välkommen till Imagine!

0
227

Musiksveriges bredaste, roligaste och viktigaste mötesplats för unga musiker mellan 13–21 år. 2021 blir det digitalt!

Imagine Sweden startade 2017 men projektet började så mycket tidigare under namnet Musik Direkt. I år är det Kulturkvarteret Kristianstad som tar över facklan och anordna Imagine för regionerna Skåne & Kronoberg!

Här är alla musikstilar välkomna och det spelar ingen roll om du sjunger ensam, spelar hårdrock i band, framträder med klassisk musik, uppträder med loopmaskin eller sjunger punk med distat ägg.

Under mars månad bjuder vi in till en digital workshop för att hjälpa er att utveckla ert artisteri och ett samtal med en hemlig gäst för att inspirera deltagarna. Under början på april kommer varje akt spelas in enskilt och coronasäkert på plats i Kristianstad med våra professionella ljud- och ljustekniker på plats! Inspelning kommer att ligga till grund för bedömning hos juryn under tävlingens gång. Den regionala finalen kommer att vara digital och ske i slutet av april.

Är du en av våra framtida deltagare, eller kanske någon du känner?

Sista anmälningsdag 28 februari!

www.imaginesweden.se