LIVESTREAM. Creedence Tribute live från Scalateatern i Karlstad 23 april 18:30

0
202

I en livesändning direkt från Scalateatern i Karlstad bjuder Creedence Tribute på musik och underhållning de luxe – helt kostnadsfritt! På fredag kl 18:30 står bandet på scen för första gången på över ett år. Vi törs lova att de kommer vara på tårna!

Att bjuda på livemusik, om än i digital form, känns så kul! Vi, liksom alla våra musik- och kulturkollegor,  längtar efter att få möta publiken igen. Att streama live är något nytt för oss, medan vi väntar på bättre tider. Vi kommer ge järnet!”, säger Tony Malmberg, sångare i Creedence Tribute. 

Kvällen leds av programledare och konferencier Malte Hallquist. Det blir gött mellansnack, nördiga detaljer och mycket annat. 

>>> Registrera dig här för att se live <<<

Det är första gången värmlandsbaserade produktionsbolaget Besterman anordnar livestream konsert. 
Kvällen är ett samarbete med Stay Live

Relaterade länkar