Brittiska Bassboy gör remix på ‘FRIENDS’ av Molly Hammar

0
174

I april 2021 följde Molly upp EP:n ‘Sex’ från 2018 med nya ‘God Is Lonely Too’. Temat för EP:n var ensamhet och producerad av bland andra den brittiska producenten, låtskrivaren och artisten Sky Adams samt Anton Hard. Mollys musikaliska värld bygger på en oförlåtande feminism där kvinnor inte längre ska behöva leva upp till samhällets normer.

Den 7 maj släpps en remix av fokus-spåret ‘FRIENDS’ gjord av den brittiska djn och producenten Bassboy. Bassboy har tidigare arbetat med artister som Skepta och har dedikerade fans världen över. Remixen har redan spelats och hyllats av radiokanaler som Kiss FM i Storbritannien.

– I really enjoyed working on this remix, Molly has an amazing voice, the lyrics were really fun & cool to cut up into the mix, hope people enjoy my remix as much as I enjoyed making it, säger Bassboy

– ‘FRIENDS’ är en låt om att inte vilja vara ensam. Det handlar om när man romantiserar en vänskap som inte borde vara mer än det – det är där den som inte vill vara ensam kommer in. Ibland borde man bara acceptera människor och relationer för vad de är och går vidare, berättar Molly.